Ազգագրական փառատոնի հետքերով հասանք Քոլեջի՝ հիդրոպոնիկայի ջերմոց, որտեղ աճեցվում է ճապոնական կաղամբ (միզունա) բանջարեղենը, որը ունի շատ օգտակար և բուժիչ հատկություն։ Ձմեռային ճամբարը շատ հարմար ժամանակահատված է միասնական նախագիծ իրականացնելու համար։
Բարի դիտում․
Ինչպես պատրաստել ճապոնական կաղամբից հայկական աղցան։
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք համեղ աղցան
ճապոնական կաղամբի տերևներ 1 փունջ
կարտոֆիլ 1 հատ
բազուկ 1 հատ
սամիթ
կիտրոնի հյութ 1,5 ճաշի գդալ
ձիթապտուղ 50 գրամ
աղ
սև պղպեղ
ձեթ
Լվացած թարմ ճապոնական կաղամբը շերտատել, լցնել թասի մեջ: 3 ճաշի գդալ ձիթայուղի և 1,5 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութին, ավելացնել քիչ խաշած կարտոֆիլը և բազուկը, խառնուրդը համեմել աղ ու թարմ աղացած սև պղպեղով, մեկ անգամ էլ խառնել և մատուցել:
Բարի համտեսում